‘Budak WeChat’ Dakwa Shukri Yahaya Nak Tengok 'B***bies' Kena Kecam Dengan Netizen!

‘Budak WeChat’ Dakwa Shukri Yahaya Nak Tengok 'B***bies' Kena Kecam Dengan Netizen!

Semalam dunia hiburan gempar dengan dakwaan seorang wanita yang mendakwa dirinya digoda aktor Shukri Yahaya.

Wanita tersebut yang menggunakan nama Sarah Danielle turut berkongsi paparan skrin mesej perbualannya bersama individu yang kononnya, Shukri Yahaya di akaun media sosial.

Sarah telah meluahkan rasa kurang senang terhadap mesej-mesej tidak senonoh termasuk meminta untuk melihat buah dadanya yang dihantar ‘Shukri Yahaya’, menerusi sebuah entri.Kata Sarah lagi, dia terpanggil untuk mendedahkan perkara itu kerana ‘Syukri Yahaya’ kembali mengganggunya di WeChat dan tidak menghormati bulan puasa.

Sarah yang juga seorang pelajar turut mendakwa mempunyai bukti rakaman perbualan video dengan ‘Shukri Yahaya’, namun tidak dimuat naik atas sebab-sebab tertentu.


*foto BH Online*
Sementara itu Shukri menafikan telah melakukan perkara tersebut dan berpendapat wanita berkenaan mahu meraih perhatian masyarakat dengan mengaitkan dirinya.

Ekoran itu, pengguna laman sosial telah mengecam tindakan Sarah sebagai ‘budak WeChat’ yang gilakan publisiti dan mencari jalan pintas untuk popular.

Ada juga yang berpendapat Sarah seorang wanita miang dan syok sendiri kerana bagi mereka jika Shukri Yahaya mahu mencari ‘skandal’ pastinya dia tidak akan memilih ‘budak Wechat’!


Sumber : AstroGempak

No comments:

Post a Comment

Pages